• Hi! My name is Hannah Gross and this is my second year teaching 2nd grade at LPE. I went to college in California and worked several random jobs in Wisconsin and Arizona before moving back to my hometown of Austin, Texas. Outside of teaching I love to sew, ride my bike, swim, bake, read and cuddle with my cat. 

  • 7:15-7:30 - Students enter class and settle in
    7:30-7:35 - Announcments
    7:35-7:55 - SEL
    ELA (65 min)
    7:55- 8:15 Writing Mini Lesson (20 min)
    8:15-9:00 Guided Writing Stations/Independent Writing (45 min)
    9:00-9:50 - CAMP (Conference Period)
    ELA Continued (100 minutes)
    9:50-10:15- Word Work/ Saxon/Phonics (25 min)
    10:15-10:35 - Reading Mini Lesson (20 min.)
    10:35-11:30 - Guided Reading Groups/Stations (55 min)
    11:30-12:20 - Lunch/Recess
    12:20-1:05 - Intervention
    Math (85 minutes)
    1:05-1:15 Math Warm-up (10 min)
    1:15-1:35 Math Mini Lesson (20 min)
    1:35-2:30 Guided Math Groups/Stations (55 min)
    Science (30minutes)
    2:30-2:50- Science mini-lesson/ lab demo (20 min)
    2:50-3:00 Hands on/ independent practice (10 min)
Hannah Gross
  • hgross@bisdtx.org